Ikeair

Een feest rondom de Zweedse tipi is prachtig te combineren met een ballonvaart die wij met ons bedrijf Ikeair ook voor u kunnen verzorgen


Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere ballonvaart, bent u bij IkeAir.nl aan het juiste adres. De nieuwe indrukken, de rust en het hoog verheven zijn boven het landschap in een ballon maken de ballonvaart bijna poëtisch.

Deze ervaringen zijn het die ons van IkeAir.nl motiveert om elke ballonvaart tot een gedenkwaardige gebeurtenis te maken. Zowel in veiligheid en materialen als ook in het aantal passagiers.

Bij IkeAir kiezen wij ervoor om met maximaal 7 passagiers per mand te varen. Dit omdat u uw ballonvaart dan op zijn mooist beleefd. Voor grotere groepen worden meerdere ballonnen ingezet.Op de thuisbasis van IkeAir in Frederiksoord wordt u gastvrij ontvangen in onze Zweedse Tipi-Tent. De vaartplanning wordt doorgenomen en er wordt gezamenlijk gestart met de opbouw van de ballon. Opstijgen vanaf uw eigen locatie behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.


Voor aanvang van de ballonvaart:

Hoe goed alles ook is georganiseerd en gepland, de weersomstandigheden van het moment bepalen of de vaart daadwerkelijk kan plaats vinden. Daarom is er op de geplande dag van de vaart telefonisch contact over de weersverwachting en de precieze verzameltijd. De ballonvaarten in de zomer vinden ‘s ochtends 2 uur na zonsopkomst of 2 uur voor zonsondergang plaats. In de winterperiode kan er gedurende de gehele dag gevaren worden.Kijk voor meer informatie op de website van Ikeair

www.ikeair.nl